Přihlásit se | Registrace    
  Podmínky

Přehled z kalendáře akcí

ZPĚT

     

     



Při zrátě hesla si vyžádejte nové

Velikonoční jarmark
nám. Míru 54 | 276 0 Mělník
Shlédnuto : 507 krát   ZPĚT
od : 24.03. 2018 do : 24.03. 2018
Velikonoční jarmark - www.webtrziste.cz
Tradiční řemeslný jarmark ve všech prostorách
muzea s dílničkami pro děti.
Vaše logo, erb města
osoba  Regionální muzeum Mělník   Regionální muzeum Mělník
Ostatní akce

Přihlásit se na tuto akci
Vstupné pro návštěvníky 20/10 Kč
Mediální podpora
MAPA
Podrobný program :
Těší vás jarní tradice, chcete se potěšit řemeslnou tvorbou, či si vyrobit velikonoční dekoraci? Pak se vydejte do Regionálního muzea v Mělníku, kde se pořádá v sobotu 24. března další ročník Velikonočního jarmarku. Na oblíbené akci se můžete setkat s více než pěti desítkami jarmarečníků s bohatou nabídkou zboží velikonočního a jarně svěžího charakteru.

Své výrobky předvedou perníkářka, hrnčíři, šperkaři, dráteníci nebo výrobci textilních produktů. Návštěvníky určitě osloví bylinkářský sortiment, dekorace z decoupage a scrapbookingu, malované obrázky, kamínky a háčkované dárky. Chybět nebude pletení pomlázek, květinové vazby a dekorace z přírodních materiálů. Na jarmarku můžete mezi dřevěnými hračkami, knížkami, paličkovanými výrobky a jiným vesměs originálním zbožím objevit i dárky pro své blízké. Své umění zdobení kraslic voskovým reliéfem předvede držitelka značky regionální produkt Polabí Olga Pětníková. Po duši pohladí s láskou zdobené perníčky Emilie Jablonské, či unikátní dřevěné šperky řezbáře Josefa Mrňáka z Jizerských hor.

Na děti i dospělé čekají interaktivní dílničky, kde si pod vedením zkušených lektorů vlastnoručně vyrobí dáreček nebo jarní dekoraci. Přijďte společně s námi přivítat jaro do mělnického muzea, těšíme se na Vás v čase od 9.00 do 17.00 hodin.
Na jarmarku uvidíte tato řemesla : Město Více informací
Nejsou přihlášeni žádní registrovaní řemeslníci.


Nejsou k dispozici žádné obrázky!
INFO pro řemeslníky:
pro zobrazení je nutno se přihlásit


TOPlist
Správce webu
Ing. Richard Blížkovský
Pístov 11, Jihlava, CZ
  více>>>