Přihlásit se | Registrace    
  Podmínky

Historické objekty

ZPĚT

     

     



Při zrátě hesla si vyžádejte nové

Hradec Králové

Shlédnuto : 1809 krát      
Omlouváme se, ale obrazek nebyl dodán

V letošním roce připravuje agentura Festing již 3. ročník Kunětického vinobraní na Hradě Kunětická hora na sobotu 19. září 2015. Dá se říci, že se organizátorům daří zakořenit tuto rodinnou jednodenní akci na pomezí Královéhradeckého a Pardubického kraje v paměti nejen obyvatel těchto dvou krajů, ale i návštěvníků odjinud.
Stejně jako v minulých letech, je i letos vinobraní koncipováno tak, že není zaměřené jen na milovníky vína, ale na celé rodiny i s dětmi, aby si tam všichni mohli najít to své. Návštěvníci se můžou těšit na širokou nabídku ochutnávky vín českých, moravských i zahraničních vinařů a bohatý doprovodný hudební program, pro děti dětský koutek, pro všechny ukázky řemesel a občerstvení.
Pokud se týká kulturního programu, na pódiu v Rondelu vystoupí kapely Ready Kirken, Sabrage s Julianem Záhorovským, písničkář Michal Horák, kapela Míry Michálka a EL Elctro Folk a připraveno máme i vystoupení Dětské zábavné show TV STARS a pop-rockové skupiny W.A.F. Na nádvoří hradu zahraje návštěvníkům vinobraní Hradecká cimbálová muzika.
Součástí nabízeného doprovodného programu je prohlídka Hradního paláce včetně mimořádné výstavy kostýmů z pohádkového seriálu Arabela, který se zčásti natáčel i na Hradě Kunětická hora.
    ZPĚT     
  Váš erb, logo
osoba  Kristýna   Bockstefflová
Ostatní akce

  poslat zprávu,
odkaz...
Pro zobrazení adresy se prosím přihlaste.
Poznámka: 
foto   Fotogalerie


Nejsou k dispozici žádné obrázky!

VIDEOUKÁZKA  

není k dispozici

TOPlist
Správce webu
Ing. Richard Blížkovský
Pístov 11, Jihlava, CZ
  více>>>