Přihlásit se | Registrace    
  Podmínky

Ostatní

ZPĚT

     

     



Při zrátě hesla si vyžádejte nové

Praha Chuchle

Shlédnuto : 404 krát      
Omlouváme se, ale obrazek nebyl dodán

MANAFEST = Festival MAriánské NAměstí (nový provozovatel od 10/2023 se záštitou města a starosty) Parta dobrovolníků chce tímto kontinuelně uspořádat min 1x měsíčně příjemné a společenské odpoledne na zvolené téma dle sezóny. Zejména chceme zajistit tvořivé dílničky pro děti, dospělé a seniory, přednášky a besedy. Bez dobrého jídla a pití to samozřejmě nejde. Očekáváná návštěvnost podle počasí ca 500 až 1.500 účastníků v rozmezí 13:00 -18:00 hod (5hod).

Celkem lze na Mariánském nám. umístit až 33 stánkových míst se standardním rozměrem 2x2 m2. Cena 150czk/m2 + spotřebu za energii. Jakmile potvrdíte účast, zástupce pořadatele s Vámi upřesní telefonicky další náležitosti a zašle zálohovou fakturu k úhradě. Dětské aktivity a řemeslné stánky mají výhodnější podmínky. Peníze, který pořadatel vybere od stánkařů, se použijí na úhradu OSA, pojištění, skákacích hradů, balónků, spotřební materiál na tvořivé dílničky apod.
    ZPĚT     
  Váš erb, logo
osoba  Petra Madunická nebo Nichole Trumpichová   Educenter
Ostatní akce

  poslat zprávu,
odkaz...
Pro zobrazení adresy se prosím přihlaste.
Poznámka:  Chápeme, že jsme oproti jiným zatím jen malý festival, to ovšem neznamená, že se nemůžeme stát jednou velkým festivalem.

Bohužel se 2x za sebou stalo to, že nám nedorazili stánkaři na akci a následně nám nebrali ani telefon. V návaznosti na to, jsme přistoupili na rezervační systém formou úhrady zálohových faktur předem + odsouhlasení VOP.

Úhradou předem, zajistíme propagaci Vašeho stánku/služeb v předstihu každého festivalu a to na všech možných portálech. K tomu budeme od Vás potřebovat malý "pokec o Vás" a fotku Vašeho stánku.
foto   Fotogalerie
  • nahled
  • nahled
  • nahled
  • nahled

zvolte náhled


VIDEOUKÁZKA  

není k dispozici

TOPlist
Správce webu
Ing. Richard Blížkovský
Pístov 11, Jihlava, CZ
  více>>>