Přihlásit se | Registrace    
  Podmínky

Města, obce

ZPĚT

     

     



Při zrátě hesla si vyžádejte nové

Javorník

Shlédnuto : 3592 krát      
Omlouváme se, ale obrazek nebyl dodán

V kulturním domě se konají divadelní představení profesionálních i amatérských divadelních souborů z celé republiky i ze zahraničí. Disponujeme dvěmi sály – tzv. velkým sálem divadelním, který má kapacitu 472 míst a menším sálem tzv. Zrcadlovým s kapacitou 70 míst. Tento sál je vhodný také pro konání konferencí či přednášek .
Součástí kulturního domu je i Městské kino. Mnoho let také organizujeme tzv. cyklus Kultura školám – tzn. divadelní představení pro děti základních a mateřských škol nejen z Javorníku, ale i ze širokého okolí.
V prostorách kulturního domu se pravidelně konají výstavy nejen fotografické, malířské a sochařské , ale i historické, které se váží k historii Javorníku či javornickým osobnostem, výstavy zoologické či botanické. Při jejich tvorbě spolupracujeme s muzei z celé České republiky.
Kulturní dům pořádá během roku i mnoho kulturně společenských akcí : Sáňkování , Den dětí, Dětský maškarní karneval, Společenský ples v maskách, Školu mladého táborníka, Drakiádu, Vítáme Sv. Martina – lampiónový průvod ,Vánoční trhy, Mikulášskou nadílku či Dny Javornicka.
Městské kulturní středisko se rovněž podílí na organizaci Mezinárodního hudebního festivalu Karla Ditterse z Dittersdorfu.
    ZPĚT     
  Váš erb, logo
osoba  Monika   Bukalová
Ostatní akce

  poslat zprávu,
odkaz...
Pro zobrazení adresy se prosím přihlaste.
Poznámka: 
foto   Fotogalerie
  • nahled

zvolte náhled


VIDEOUKÁZKA  

není k dispozici

TOPlist
Správce webu
Ing. Richard Blížkovský
Pístov 11, Jihlava, CZ
  více>>>