Přihlásit se | Registrace    
  Podmínky

Historické objekty

ZPĚT

     

     



Při zrátě hesla si vyžádejte nové

Křivoklát

Shlédnuto : 3729 krát      
Omlouváme se, ale obrazek nebyl dodán

Akce: Královské Velikonoce na Křivoklátě, Léto na Křivoklátě, Křivořezání, Křivoklání, Královský Advent na Křivoklátě, Pocta tradicím první republiky, Svatomartinský košt, aj...
    ZPĚT     
  Váš erb, logo
osoba  NPÚ, správa státního hradu Křivoklátu   Hrad Křivoklát
Ostatní akce

  poslat zprávu,
odkaz...
Pro zobrazení adresy se prosím přihlaste.
Poznámka:  Obchodní podmínky pro trhovce:
1. pracovní lidový oděv odpovídající řemeslu (nejde o historický kostým),
2. dřevěný, látkou potažený stánek historického tvaru, plastové materiály jsou nepřípustné (při dešti nepromokavá látka), Dále požadujeme kvalitní předvádění, vstřícnost vůči návštěvníku a kvalitní prezentaci zboží, včetně vhodně a správně a esteticky napsaných ceníků a cenovek zboží (ne na papírovém tácku, ne na plastu). Zásoby zboží budou ve stánku vhodně uloženy a zakryty textilním materiálem. Zvolený sortiment na této dohodě musí být dodržen při konání celé akce. Všichni prodejci se musí prokázat platným živnostenským listem opravňujícím k této činnosti, který bude v kopii zaslán s touto dohodou.
3. nabízené zboží bude baleno a prodáváno pouze do ekologicky odbouratelných obalů. Nepřípustné jsou plastové sáčky, přebaly, tašky, apod. Použít lze pouze papírové obaly (nejlépe z recyklovaného papíru). Prodávané potraviny a nápoje musí být nabízeny pouze v ekologicky odbouratelných obalech (papír, karton, dřevo, materiály z rostlinných materiálů, apod.).
4. teplé nápoje mohou být nabízeny pouze ve vratných keramických hrnečcích 0,25l (s logem akce), které dodá všem zájemcům Správa hradu v požadovaném množství. Zákazníkům budou poskytovány za jednotnou zálohu. Mytí vrácených obalů a zpětný výkup po skončení akce zajišťuje správa hradu.
5. účast na všech dnech konání akce je povinná. Standardní plocha 1 stánku je do 4m2 (2x2m) včetně zázemí. Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Přesné umístění stánku se dozvíte dle čísla, které bude uvedeno s vaším jménem na plánu u organizátorů akce.
Elektřina bude poskytnuta pouze těm prodejcům, kteří na ni mají připojenou lednici, či chlazení nebo motorek pro pohon grilu. Na tepelné spotřebiče a osvětlení nebude elektřina poskytována. V exteriéru je možno použít plynové spotřebiče. Interiér bude dostatečně nasvícen. Zboží v krabicích a obalové materiály budou kryty jutovinou, nebo umístěny v prostorách stánku, mimo zorné pole návštěvníka.
foto   Fotogalerie


Nejsou k dispozici žádné obrázky!

VIDEOUKÁZKA  

není k dispozici

TOPlist
Správce webu
Ing. Richard Blížkovský
Pístov 11, Jihlava, CZ
  více>>>