Přihlásit se | Registrace    
  Podmínky

Rychlý prodej : NAKLADATELSTVÍ Ing. Jiří Šandera

ZPĚT

     

     



Při zrátě hesla si vyžádejte nové
  Prodávající: NAKLADATELSTVÍ Ing. Jiří Šandera | Milonice, okres Blansko | telefon: 608195843
  zobrazit celý E-SHOP:   ok
    ZPĚT     

           
Omlouváme se, ale obrazek nebyl dodán

Povedená dvojka Bambalanda a Štruntalanda
Popis výrobku:
Povedená dvojka BAMBALANDA A ŠTRUNTALANDA
Napsal Jiří Šandera
Ilustrace Petr Lorenc
Anotace:
Dovolte, abychom se vám představili.
Jsme hodní domácí skřítkové Bambalanda a Štruntalanda. Máme kouzelný klobouk, čarovnou hůlku a mluvící rádiovku s anténkou. Nikdy se nenudíme. Děláme všelijaké kousky a je s námi legrace. Někdy se nám taky něco nepodaří a občas něco vyvedeme.
Bydlíme v domku s dětmi Kačenkou a Juráškem. Jejich maminka o nás říká, že jsme povedená dvojka.
Kvůli naší zvědavosti se málem utopíme ve sklenici od okurek. Lidé si nás spletou s Marťany a náš klobouk s létajícím talířem. Při hlídání malé holčičky se naučíme důležitá kouzelná slůvka. Když Jurášek zaspí, zachráníme ho od ostudy. Pomůžeme Ježíškovi roztřídit vánoční přáníčka. Řešíme záhadu dlouhých nosů a jednomu z nás vyroste na hlavě smrček…
Chcete vědět víc? Tak začněte listovat v této knize.
  190,-Kč Cena výrobku
  Kolik kusů chcete koupit?

Omlouváme se, ale obrazek nebyl dodán

Kamarádi ze zahrady
Popis výrobku:
Kamarádi ze zahrady
Napsal Jiří Šandera
Ilustrace Petr Lorenc
Anotace:
Ahoj holky a kluci!
Máte každý svého člověčího kamaráda? Už vás slyším, jak voláte: „Ano, ano, máme!“ Tak to je bezva. Ale představte si, že já znám kluka Juráška a jeho malou sestřičku Kačenku a ti se kamarádí s rostlinkami. Ty rostlinky bydlí v zahradě a zažívají tam jedno dobrodružství za druhým. Budu vám povídat o tom, jak odstrkovaný stromeček Sláveček udělil lekci přátelství okolním stromům a stal se hrdinou zahrady, jak se hadice Alice se svou novou kolegyní a nedoslýchavým vodovodním kohoutkem neuměli dohodnout. Také o tom, kam se poděl měsíc a jak je možné, že sluníčko ztratilo hlavu. Kdo chce vědět jak poznat, že už jsou jablíčka zralá, tomu napoví Jurášek a jeho rybička. Dozvíte se, kdo je záhadná Neznámá, díky které se pampelišky a Kačenka naučily třídit odpad, zda mají rostlinky rády hudbu a jak pomohou kamarádi ze zahrady vyhrát panu Okurkovi sázku nad běláskem. O tom všem si počtete v této bohatě ilustrované knize, která volně navazuje na čtenářsky úspěšné tituly POHÁDKY Z KOUZELNÉ ZAHRADY A CO VYPRÁVĚLA HOUPACÍ SÍŤ.
  190,-Kč Cena výrobku
  Kolik kusů chcete koupit?

Omlouváme se, ale obrazek nebyl dodán

Co vyprávěla houpací síť
Popis výrobku:
Co vyprávěla houpací síť
Napsal Jiří Šandera
Ilustrace Petr Lorenc
Anotace:
Volné pokračování oblíbených POHÁDEK Z KOUZELNÉ ZAHRADY zavádí malé čtenáře opět do zahrady, ve které rostliny prožívají se svými kamarády Juráškem a Kačenkou jedno dobrodružství za druhým.
Rostlinky tentokrát pořádají volbu královny krásy, závodí v kutálení či přemýšlí, jak se zbavit náramně pracovitého krtka. Dozvíte se, proč jsou švestky modrofialové, proč nemohl pan Ořech usnout nebo jak petrželka Modřinka vytrestala zlého kluka Darmodupa.
Těší se na vás pan Skleník, pan Trávník, moudrý děda Křen, hrášek Kulička, salát Posmíšek, zajíc Mlsoun, švestička Karlička, teta Cuketa, pažitka Jitka, třešinka, pískoviště, zahradní cestička a nejvíc, úplně nejvíc houpací síť, která o tom všem znamenitě vypráví!
  190,-Kč Cena výrobku
  Kolik kusů chcete koupit?


      Objednací formulář       -      Adresa zákazníka      
Příjmení 
Jméno 
Ulice a číslo 
Místo bydliště 
PSČ 
   telefon 
Váš EMAIL 
Na tento Email Vám zašleme kopii objednávky
Způsob dodání :
80,-Kč platba platba předem, zaslání balíkem    
110,-Kč platba dobírkou
Poznámka k objednávce 
Odeslat objednávku:
TOPlist
Správce webu
Ing. Richard Blížkovský
Pístov 11, Jihlava, CZ
  více>>>