Přihlásit se | Registrace    
  Podmínky

4 - občerstvení, medovina, perníkáři, bylinkáři, trdelník a pečivo

ZPĚT

     

     



Při zrátě hesla si vyžádejte nové

ZMEŠKYHO JERKY

Shlédnuto : 170 krát      
Jsme manželé Zmeškalovi , děláme vše srdcem❤
Omlouváme se, ale obrazek nebyl dodán

O mém řemeslu :

  Jsme manželé Zmeškalovi a náš volný čas trávíme různými aktivitami, ale houbaření a rybaření jsou pro nás ty nejoblíbenější. Po mnoho let jsme sušili nasbírané houby pro naši rodinu a přátele. Na rybaření jezdíme často i na závody, a při tomto koníčku jsme si uvědomili, že není vždy čas na přípravu jídla, zejména během soutěží. Tato kombinace nás přivedla k myšlence vytvořit potravinu pro rybáře, která by nebyla náročná na přípravu, ale přesto by dodala dostatek energie. A tak jsme přišli na nápad vytvořit sušené maso - Zmeškyho jerky! Po mnoha pokusech, marinování a testování jsme nakonec vyvinuli první čtyři příchutě: Natural, Tekutý kouř (hickory & dubové dřevo), Fénix (zauzená paprika) a Chilli (Jalapeno).

Jako bývalý sportovec s bohatou kariérou jsem si uvědomil, že rychlá a vysoce kvalitní energie je důležitá i při těchto aktivitách. Proto jsem dal naše Jerky vyzkoušet svým bývalým spoluhráčům, kolegům a přátelům. Pozitivní ohlasy a nadšení, které jsme získali, nám dodaly motivaci rozšířit náš podnik dál. Tak se naše sušené maso dostalo i k hercům a známým moderátorům. Zjistili jsme, že existují skupiny lidí, kteří si Zmeškyho jerky pochvalují zejména jako rychlou svačinu, která dodá energii. Ale jsou tu i lidé, kteří si Jerky užívají pro jejich vynikající chuť, ať už je to při cestování autem, při sledování televize nebo při čtení knihy... Jednoduše jako zdravý snack.

Z malého nápadu jsme vyvinuli produkt určený pro všechny milovníky sušeného masa. Doufáme, že si naše jerky oblíbíte stejně jako my!

Jsme rodina, která drží pohromadě a od začátku si navzájem pomáháme. Chtěl bych touto cestou poděkovat své tchyni, za poskytnutí prostoru hostinci Na Hutích ve Štěpánově.

Produkt Zmeškyho jerky je pro nás srdcovou záležitostí a chceme, aby tomu tak zůstalo. Vše děláme ručně, a proto je každý kousek masa originál. Celý proces výroby provádíme s láskou a nadšením. Od krájení masa až po kompletaci objednávek. Vždy dbáme na nejvyšší kvalitu a rodinnou atmosféru naší značky. Nejdůležitější pro nás je, aby vám Zmeškyho jerky chutnaly!

Jak probíhá proces výroby? Prvním zásadním krokem je správný výběr masa. Máme přímý kontakt s jatkami, takže používáme čerstvé maso s certifikátem původu. Maso je pak nakrájeno na kousky. Pro ochucení používáme Davídkovo koření bez soli a glutamátu, a proto jsou naše Jerky zcela bez chemických látek. Maso marinujeme po dobu 8-12 hodin a následně sušíme po dobu 6-8 hodin. Poté jsou jerky baleny do pytlíků a připraveny k odeslání vám.
Věříme, že náš pečlivý proces výroby a kvalitní suroviny přináší do našeho jerky výjimečnou chuť a texturu. Jsme hrdí na to, že každý kousek Zmeškyho jerky je vyroben srdcem a vášní pro sušené maso.

Chceme také zdůraznit, že naše jerky je vyrobeno bez použití chemických konzervantů nebo umělých přísad. Důraz klademe na přírodní chutě a čerstvost surovin. Jsme si vědomi důležitosti zdravého a vyváženého stravování, a proto je naše jerky vhodné pro ty, kteří se chtějí stravovat zdravě a přitom si pochutnat na kvalitním a výživném snacku.

Naše snaha je neustále inovovat a přinášet nové příchutě, které uspokojí různé chutě našich zákazníků. Snažíme se reagovat na jejich potřeby a přání a poskytovat jim širokou škálu možností.

Jsme vděční za podporu a přízeň, kterou jsme získali od našich zákazníků, a jsme odhodlaní pokračovat v poskytování výjimečného sušeného masa, které osloví a potěší co nejvíce lidí.

Děkujeme vám, že jste součástí naší cesty a že si užíváte naše Zmeškyho jerky. Vaše spokojenost a radost z našeho produktu jsou pro nás největší odměnou.

S láskou a vášní, Rodina Zmeškalů


Poznámka :

 

Naše nabídka v oblastech: Maso , Ostatní ,

Prodejní stánek: Hliníkový
rozměr: 2x3m
Elektrika?  :  
FACEBOOK :
    ZPĚT     
  Váš erb, logo
osoba 

Zdeněk   Zmeškal

dum   Braunerova
 15000 -Praha
  Středočeský
telefon  605874489
web   WWW
facebook
eshop   E-SHOP
  pošta  poslat zprávu,
odkaz...
  Jezdím na trhy
Předvádění:
Dětské dílničky:
Kde mne můžete potkat: 
Kde můžete zakoupit naše výrobky - prodejní místa:
foto   FOTOGALERIE  
  • nahled
  • nahled
  • nahled
  • nahled

zvolte náhled

foto Pošlete odkaz přátelům: Vzkaz:
Popis

VIDEOUKÁZKA   Zmeškyho Jerky



Všechno děláme stdcem
Další video
************************ DALŠÍ PRESENTACE **************************DALŠÍ PRESENTACE *******
ZMEŠKYHO JERKY
ZMEŠKYHO JERKY
Jsme manželé Zmeškalovi , děláme vše srdcem❤
- -

TOPlist
Správce webu
Ing. Richard Blížkovský
Pístov 11, Jihlava, CZ
  více>>>